Inlägg

2017-09-26

"Vi ställer upp för städaren i Gbg efter bombattentatet"

Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) frikänns för bombattentat - Solidarisk insamling till städaren som fick sina ben bortsprängda!

En man som arbetade som städare fick livshotande skador när en bomb sprängdes vid ett flyktingboende i Göteborg. I samma veva sker ytterligare sprängdåd i Göteborg på andra platser där senare tre nazister från nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) blir gripna och dömda till fängelsestraff. Nu har hovrättsdomen kommit och nazisterna frikänns från det värsta av attentaten, flyktingboendet i Frölunda där en vanlig arbetare en dag på jobbet fick båda sina ben bortsprängda, ett allvarligt brott där städaren inte fått någon upprättelse och eftersom nazisterna friades fick han heller inget skadestånd.

Vi har varit i kontakt med städaren som idag är förtvivlad och rädd, något som nazisterna i NMR inte brytt sig ett skvatt om. Sanningen är att NMR lämnade en oskyldig arbetare med livshotande skador för att dö. Nu på lördag den 30 september kraftsamlar NMR inför den största nazistiska demonstration någonsin på Göteborgs gator. Detta kan inte uppfattas som annat än extremt provokativt. NMR har skakat och försökt skrämma Göteborg med sina bomber och nu tänker man även skandera sina fascistiska slagord på våra gator och torg. Upprörande!

Vi uppmanar alla att stödja insamlingen till den skadade städaren som idag befinner sig i en svår ekonomisk knipa!
Tillsammans kan vi göra skillnad - Tillsammans är vi starka! Dela och sprid!

DONERA

Bankgiro: 627-0086
Swish: 123 091 64 45

(Märk insättningen med "gbg")

/Kampanjen till stöd för utsatta städaren

Vi ställer upp för städaren i Gbg efter bombattentatet

Länk: https://www.facebook.com/Vi-st%C3%A4ller-upp-f%C3%B6r-st%C3%A4daren-i-Gbg-efter-bombattentatet-201098780429748/?hc_ref=ARQ8O7RCPwj1sAas_ykYrAi5_Oa7AuFwGS0TUHc5Fpxdlu1tS0WQIYh-LXNXXKVrT7s&fref=nf

Kommentera

captcha