Event

Vesterbro Anarkisterne - Opstartsmøde

När: 2018-09-27 19:00
Var: Bogcaféen Halmtorvet, Halmtorvet 54, st. tv., 1700, København V, København

Vi vil gerne starte en anarkist gruppe op på vestrebro. Det bliver et møde hvor alle er vedkommen at kom med nogen ideer om hvad vi kunne lave sammen.

Vesterbro Anarkisterne

Kommentarer

Vesterbro Anarkisterne

BROK ER IKKE NOK - ORGANISER DIG NÅR DU HAR FÅET NOK

For mange er anarki som begreb ensbetydende med kaos og katastrofer. For os betyder ordet anarki frihed under ansvar, solidaritet og gensidig hjælp. Det er en drøm om et radikalt ændret samfund, som er muligt at realisere når vi er mange nok, der ønsker dette.

Stater skærer ned på uddannelse, velfærd, bygger fængsler og fører krig. Markedets konkurrence, vækst og forbrugerisme skaber klimakriser og økonomisk elendighed. Det enkelte menneske oplever vilkårene i samfundet som isolering og tvang, dikteret oven fra og ned, i form af succeskrav og hårdt arbejdspres. Det er næppe autoriteterne på de bonede gulve i folketinget, eller i virksomhedernes chefkontorer, som oplyser om årsager og virkning af deres hærgen, da det er dem, der profiterer af det.
Det er os som lider under forholdene, der må mødes, for at finde ud af hvad, der er muligt at gøre sammen og hvad vi i vores lokalsamfund kan gøre for at skabe debat og kæmpe imod kapitalismen.

https://sortefane.wordpress.com/2018/09/23/27-10-1...

Sorte Fane Blog

Kommentera

captcha