En revolutionär infoportal

Umeås Anarkistiska Bokmässa 2018

När: 2018-11-29 18:00
Var: Klossen, Umeå

Nu drar vi igång Umeås första Anarkistiska Bokmässa! Välkomna hit på en hel helg full av intressanta föreläsningar, DIY, workshops, bokbord, distro, MAT<3, spelningar, fest, häng, nätverkande, radikala idéer och diskussioner om politik och motstånd!

Torsdag 29 november har vi förhäng, och mys i en lokal i stan. Här kan vi landa tillsammans, umebor såsom hitresta gäster. Vill du t ex spela med ditt band eller läsa poesi? Hör av er! Vi laddar inför helgen tillsammans. Vi presenterar stolt det lokala bandet LILY som kommer att ha sin releasefest denna kväll!!!! <3 <3

Fredag 30e November kommer Bokmässan att inta Kulturhuset Klossen på Ålidhem, där vi befinner oss till under resten av helgen.

Vill ni vara med och bidra på något sätt? Exempelvis hålla i en workshop eller föreläsning, stå med bokbord eller distro, laga mat, ordna med festen, sprida ordet/göra reklam, eller ha en programpunkt också i -din- lokal? maila oss på

anarchistbookfairumea(@)riseup.net!

Vi vill att Umeås anarkistiska bokmässa ska bli till med oss, av oss och för alla oss som tror att en annan värld är möjlig och att det är upp till oss här här här nu nu nu att förverkliga den!

https://2018.uabokmassa.se/

https://umeasanarkistiskabokmassa.se/

Umeås Anarkistiska Bokmässa 2018

Kommentarer

Pepp som satan. Vi ses!

Bongo Bongo

Kommentera

captcha

Senaste Media

Avsnitt 6 - Live i Malmö by Komintern
Support Independent Anarchist Media
Folk mot fossilgas | Civil olydnad i Göteborg | 6-8 september
Komintern avsnitt 5 - Kyrkovalet är den antifascistiska skyddsvallen
EG Save the Date 2019 English