Inlägg

2023-04-15

Stötta 2023 Stockholms Anarkistiska Bokmässa

Stockholm Anarkistisk Bokmässan skapar ett utrymme för internationellt samarbete och utbyte av metoder och idéer. Hjälp till att finansiera resor för våra internationella deltagare.

Stockholm Anarchist Bookfair är en liten diversifierad grupp av anarkister som arbetar för att främja autonoma och antikapitalistiska metoder för att organisera och förvalta livet för människor.

Till våra kära kamrater, sabotörer, slarvare, syndare och hatare av detta brinnande helveteslandskap som kallas kapitalism. Isen smälter så det är äntligen dags att göra sig redo för Stockholms anarkistiska bokmässa 2023! Den 3:e-4:e juni välkomnar vi dig till en helg med diskussioner, presentationer, församlingar och workshops, komplett med böcker, perdiodikaler, zines och den finaste anarkomerch du kan få dina smutsiga små händer på i norra Europa!

Ett av bokmässans främsta uppdrag är att föra samman människor som trotsar gränser och nationer för att dela revolutionära idéer och metoder. Under de senaste åren har vi fört idéer och praxis till Stockholm genom många olika författare, organisationer och kamper och vi önskar inget annat än att fortsätta. Att ta kamrater till Stockholm är dyrt så vi ber er alla att göra detta möjligt!

Vi är en liten grupp som utför all tråkig logistik för att få bokmässan att ske, men det är verkligen er bokmässa och vi behöver ert stöd (såvida ni inte är snutar, liberaler eller fascister eller något liknande, då kan ni dra åt helvete!

SUPPORT

SAB

Länk: https://www.firefund.net/stockholmbookfair?fbclid=IwAR2OYPMAujqifjhrqyTwH5j8mRjnMgSnjIXs_Mn-tNpCveLz6TrCsKWcMJw

Kommentarer

Den ensamme som inte vill krångla med grafiskt tryck på papper kan istället göra sin "bok" i en minnespinne. Denna form av datalagring går väl att översätta till andra språk med ett översättningsprogram? Bra säljargument till engelsktalande och överlägset en pappersboks enda språk. Sidorna i minnespinnen bör vara en Pdf-fil ifall någon vill skriva ut på papper för eget textarbete.

63-åringen.

Kommentera

captcha

Kommande Händelser

Senaste Media

  • S06E18 - Sveriges arbetares ädla förening by Komintern
  • S06E17 - Ett fragmenterat Stasi by Komintern
  • Drömmarna på taket del 1

Senaste kommentarerna