Inlägg

2020-11-27

SödrⒶ Klubbens affisch om Rosengård - ute nu!

Uppror överallt!

Det är inte första gången fascister visar sig i Malmö, denna gången begav de sig till Stortorget för att i beskydd av polisen provocera invandrare och skända religiösa symboler. Några begav sig även till en cykelväg i utkanten av Rosengård för att bränna Koranen. Medan staten och kapitalet utför en till attack mot de svaga, de fattiga, de förtryckta; i form av nedskärningar i vården, stängda gränser, kraftig ökning i antalet arbetslösa och storskaliga systematiska trakasserier från snuten (Operation Rimfrost, REVA), bestämde sig fascister från både Danmark och Sverige att ännu en gång spy ut sin islamofobi och rasism.

Men statens och kapitalets lakejer uppstår och agerar inte i ett vakuum. Den svenska staten och dess institutioner har under århundranden förföljt, trakasserat och utnyttjat invandrare. Dagens islamofobi påminner oss om antisemitism och hur den instrumentaliseras för att flytta fokus från en allt hårdare vardag med förändringar i anställningsskyddet, brist på läromedel i skolor, techjättarnas skatteflykt, penningtvätt genom svenska banker, löneslaveri och för att legitimera statens väg till totalitarianism. På samma sätt som under andra världskriget, omvandlas en del av befolkningen till en separat grupp och stigmatiseras med religiösa kriterier.

Statens främsta syfte är att beskydda de priviligerades tillgångar och intressen genom att skapa syndabockar! Då är det dags för resten av oss att omvandla orättvisan, diskrimingeringen och frustruationen till något mycket mer explosivt, förgör det som förgör oss!

Inget krig utan klasskrig!

Attackera den fascistiska statsapparaten!

Ingen religion förenar oss, ingen gräns separerar oss, ingen stat är vår

Solidaritet med de som lever under statens och kapitalets förtryckSödrⒶ Klubben

Kommentarer

Borde det inte va "Inget krig förutom klasskrig" eller "Inget krig, bara klasskrig"

Annars låter det som ni menar att alla konventionella krig är samtidigt klasskrig, vilket är ju fel

p

SödrⒶ Klubben

Rakt på Sak. Jag är på er sida trots avstånd i kilometer!

Dan Rodin Bohuslän.

Kommentera

captcha