En revolutionär infoportal
2018-10-07

Smultronstället 10 år - ett call för deltagande i jubiléet

Var du med och ockuperade Smultronstället i Lund för snart tio år sedan? Kontakta oss i så fall för att vara med och göra det bästa jubiléet som det bara går. I Autonom Organisering ingår ett par personer som var med under ockupationsrörelsen, men vår historia är inte den enda, och vi vill återsamla så många kamrater som möjligt. Vårt mål är dock inte bara nostalgi utan att försöka delge vad vi kämpade för, hur det gick, vad det gjorde med oss som personer, vad som går att lära och var vi är idag. Vi har flera idéer, såsom att hålla en temadag eller helg med olika former av events runtomkring i staden, men ju fler idéer som kommer från andra desto bättre.

Vi tänker arrangera 10-årsjubiléet i början-mitten av november under någon helg, så hör också av er med vilka tider ni föredrar eftersom vi vill gå ut med datum så snart det går.

Många kamrater har glidit iväg under årens lopp så hjälp oss att sprida detta call och kontakta alla som var med och bodde där, tog en kaffe i huset, som deltog i ett möte, som arrangerade spelningar eller demonstrationer eller vad det nu kan vara.

Kontakta oss på autonomorganisering@riseup.net om ni inte har mer direkt kontakt med några av våra medlemmar.

Autonom Organisering

Kommentera

captcha

Senaste Media

Avsnitt 6 - Live i Malmö by Komintern
Support Independent Anarchist Media
Folk mot fossilgas | Civil olydnad i Göteborg | 6-8 september
Komintern avsnitt 5 - Kyrkovalet är den antifascistiska skyddsvallen
EG Save the Date 2019 English