Inlägg

2020-06-01

Säpo fiskar information i Lund pt 2

Måndagen den 25e maj blev återigen en förmodad aktivist kontaktad av någon som sa att de kom från Säpo. Denna gång var det en man som presenterade sig som "Johan". Han var lång, kraftigt byggd, hade ljusbrunt hår och var i 40års åldern. Kontaktförsöket misslyckades än en gång då personen som "Johan" ville prata med inte hade något att säga till honom och sedan gick hen därifrån.

Varför Säpo varit i Lund den senaste månaden kan vi bara spekulera i. Dock vet vi att de och polisen då och då försöker kontakta personer som de tror har anknytning till den revolutionära rörelsen för att få information inför aktioner, demonstrationer, om medlemmar och liknande men också för att försöka rekrytera informatörer.

Kom ihåg att du inte har någon skyldighet att prata med dem om de kontaktar dig! Gå omedelbart därifrån och berätta direkt för andra inom rörelsen vad som hänt. De är bara ett hot när vi håller sådant här hemligt. Kom ihåg att polisen aldrig är våra vänner, även när de själva tror att de försöker hjälpa oss mot andra hot som till exempel nazister.

Har Säpo kontaktat dig? Informera dina lokala kamrater och skriv sedan här på Gatorna för att sprida det inom rörelsen.

Autonom Organisering

Kommentarer

Aktivist? Vad menas med det?

Aktivist whaat

Kommentera

captcha