En revolutionär infoportal
2018-03-22

Radikal Bokmässa och Kulturpolitisk Vecka i Lund: 18-20e Maj.

India Däck kommer hålla en radikal bokmässa under Smålands Nations årliga Kulturpolitiska Vecka (KPV). KPV kommer att hållas mellan 16:e och 27:e maj och under helgen 18-20:e maj kommer vi hålla vår bokmässa. Vi vill därför bjuda in alla berörda grupper för att komma och hålla föreläsningar, bokbord, workshops, läsa poesi, hålla möten och mycket mer. Vad kan just du bidra med? Låt fantasin sätta gränsen!

Samtidigt som bokmässan hålls också Lundakarnevalen, ett arrangemang då tiotusentals personer kommer till Lund. Lundakarnevalens festivalområde är dyrt att komma in på och fyllt av den slags konservativa studentkultur som Lunds vänster alltid varit djupt kritiska mot. Därför är också vår bokmässa ett radikalt och öppet alternativ till karnevalen.

Om ni vill delta med något slags arrangemang så maila kulturpolitiskaveckan@gmail.com så fort som möjligt. Vi har redan fyllt stora delar av vårt program och tiden tickar! Vi satsar först och främst på den 18-20:e men arrangemang kan hållas under hela KPV. Vi är även medvetna om att det hålls två andra bokmässor i vår, men vi är övertygade om att detta bara är positivt och att vi alla kommer komplettera varandra.

Kärlek och revolution, kultur och politik
Smålands Nation & India Däck

India Däck & Smålands Nation

Kommentarer

Om min bok "Målningar 1978-2018") är klar till den 17/5 vilket vden bör vara kommer jag till Smålands med ett lass.

Staffan

Kommentera

captcha

Senaste Media

Tunnelbanan Parodi
Antonio Negri: A Revolt that Never Ends
Paris: Anti-Fascists Attack Office of Generation Identity
Camover: Berlin Anarchists Against Surveillance a(A)a
The Coal Miners' Bitter Battle for Dignity