En revolutionär infoportal
2017-11-28

Polisbrutalitet i Orten

Ortens berättelser om rasprofilering och polisbrutalitet. Har du en berättelse eller något du vill skriva om detta? Tveka inte på att skriva till oss!

Många unga i Orten upplever att de är skyldiga till motsatsen bevisas och inte tvärtom.
Berättelserna är många om hur polisen dumpat unga i skogen på natten för de hängt ute sent på torget och med “fel” personer, om hur polisen bemött unga med rasism och blivit kallad för ord som blattejävel/luffare.
Berättelserna är många och därför är vi några som bestämt oss för att skapa ett instagramkonto där vi kan dela dessa berättelser för att vi ska förstå hur stort detta problemet faktiskt är och kunna ge ett bredare perspektiv av debatten som förs kring "trygghet" i Orten.
Har du en berättelse du vill bidra med?Maila oss på polisbrutalitetiorten@gmail.com eller skicka meddelande oss här eller på instagram @polisbrutalitetiorten.
Du får vara anonym om du vill.

Grundarna till kontot är: Aftab Soltani, Fatimah Al Sharkawi och Nisreen Elmam.

Aina

Kommentarer

Det svebska rasisyiska poliser sysslr med mot invandrare är våldtäkt och pedofili. Den kriminelle svensken är en rasist, våldtäktman och pedofil. Dessa fega brottslingar söker sig till polismyndigheten och kriminalvården.

Häng ut poliserna som rasister, våldtäktsmän och pedofiler.

Jackie

Kommentera

captcha

Senaste Media

The Antifascists (2017) Documentary
Hotet mot stridsrätten och löntagarnas svar
Şoreşa Jin: short documentary about how women in Rojava have organized their own communities
Anarkist dikt