Inlägg

2021-12-13

PATRIK SVENSSON - DÖDEN I EN SNUTBIL

Det här är PATRIK SVENSSON. Han är snut och bor i ALINGSÅS. Patrik tycker det är jätteviktigt att ungdomar inte kör fort på moped. Patrik gillar själv att köra snabbt, och jaga barn med sin snutbil.

I februari 2021, Lerum, jagade Patrik en 16-åring, som kraschade och dog.

I rättegången hösten 2021 friades Patrik från anklagelser om tjänstefel, och om att vållat 16-åringens död. Tydligen tycker snuten, och det så kallade ”rättsystemet”, att Patriks agerande är proportionerligt. En vuxen man, som med bil jagar barn på moped, har tydligen inget ansvar för barnets dödskrasch.

COPWATCH TROR ATT PATRIK MEDVETET LJUGER. HAN ÄR FÖR FEG ATT ERKÄNNA SIG SKYLDIG. HELLRE SKYLLER HAN PÅ ETT BARN, SOM DOG. SNUTAR GÅR ALLTID FRIA! FTP!!

Efter rättegången tyckte Patrik det var passande och viktigt att berätta i media att han minsann skulle göra om samma sak igen. Det vill säga,

PATRIK KAN IGEN JAGA BARN I SIN SNUTBIL. ÄVEN OM DET INNEBÄR ATT BARN KRASCHAR OCH DÖR! PATRIK JOBBAR FORTFARANDE SOM SNUT!

Till skillnad från Patrik tycker COPWATCH inte det är okej att utsätta barn för livsfara. COPWATCH vill heller inte att snutar ska jaga ungdomar, verkligen inte så de riskerar att dö. COPWATCH vill varna allmänheten för Patrik. Därför publicerar vi hans adress, personuppgifter, och foto på Patrik.

VARNING! SER DU PATRIK, HÅLL DIG UNDAN. SE TILL ATT BARN KOMMER I SÄKERHET!

1312 FOREVER!
COPWATCH/ anarkism.info


PATRIK SVENSSON

Personnummer: 19920911-1310

Adress: Kindgatan 10, 44151 Alingsås

Flickvän: Julia Larsson (mobilnummer: 073-0752245)

https://www.expressen.se/gt/alexander-16-dog-i-mopedkrasch-polis-frias/

COPWATCH

Kommentera

captcha