En revolutionär infoportal

Öppet möte om aktionskonsensus

När: 2019-07-13 14:00
Var: Syndikalistiskt Forum, Göteborg

Olydnadsaktionen Folk mot fossilgas kommer att utgå ifrån ett gemensamt aktionskonsensus. Det är en text som är en gemensam överenskommelse mellan aktionsdeltagarna, om hur vi agerar i aktion. Detta för att säkra allas trygghet och en gemensam värdegrund. Alla som läser och ställer sig bakom aktionskonsensus är välkomna att delta i aktionen Folk mot fossilgas.

Vi vill att framtagandet av detta aktionskonsensus ska vara en så öppen och kollaborativ process som möjligt, samtidigt jobbar vi med snäva tidsramar då september närmar sig med stormsteg.

Vi bjuder nu in till ett öppet feedback-möte kring aktionskonsensus, för att alla som vill ska kunna delge sina tankar innan det spikas.

När? Den 13 juli, kl 14-16
Var? På Syndikalistiskt Forum, Linnégatan 21, Göteborg

Mer om processen: Det utkast som tagits fram kommer att presenteras för alla er som deltar på mötet. Därefter kommer vi i olika gruppformationer ge feedback på utkastet. All feedback kommer sedan att samlas in och sammanställas, och tas i beaktande när Folk mot fossigas slutgiltiga aktionskonsensus beslutas den 14 juli. Därefter kommer aktionskonsensus publiceras på ett flertal olika språk för alla att ta del av.

Välkomna att vara med och ta fram Folk mot fossilgas aktionskonsensus!

Folk mot fossilgas

Kommentera

captcha

Senaste Media

Instant Karma: Idiot Neo-Nazi sets himself on fire while trying to burn down synagogue
Avsnitt 7 - Ende Gelände by Komintern
Direct Action Shuts Down Coal Infrastructure in Germany
Avsnitt 6 - Live i Malmö by Komintern
Support Independent Anarchist Media