Event

Onlinecirkel: Errico Malatestas "Anarchy" - Träff 2/3

När: 2020-04-18 18:00
Var: Online, Online

Dags för möte 2 i vår onlinecirkel på Malatestas "Anarchy".

Mötet äger rum lördagen 18 april, klockan 18, och vi läser stycken 4, 5 och 6 inför mötet. Där diskuterar vi sedan igenom det vi läst och våra tankar om texten i synnerhet men också anarkism och organisering i allmänhet. I slutet bestämmer vi när det passar med den tredje träffen, men vi siktar preliminärt på ungefär en veckas mellanrum.

Du behöver inte prata jättemycket för att vara med, det går bra att läsa och sen komma in och mest lyssna - men det är jättekul om folk vill engagera sig och diskutera texten med oss! Nu kör vi lite cirkel på den här grymma texten och bygger upp lite anarko-pepp!

En länk till texten:
https://theanarchistlibrary.org/library/errico-malatesta-anarchy

Discord går att köra i webbläsare, men finns även för dator och telefon:
https://discordapp.com/

Då vi även håller i en anarkistisk teorigrupp på FB tänkte vi att diskussion i textform kan tas där under tiden vi läser texten. Så gå med där, om ni inte redan är med!
https://www.facebook.com/groups/314845809346567/permalink/675768586587619/

Länk för att ansluta till röstsamtalet kommer på lördag i Facebook-eventet, men det är bara att höra av sig till vår FB-sida, eller på kontakt@anarkism.info så ordnar vi en inbjudan. Det går även bra att hänga på servern och skriva/prata också mellan cirkeltillfällena.

anarkism.info

Kommentera

captcha