Inlägg

2018-12-13

Offentlig G20-i-Hamburg-hetsjakt nr 4

I artikeln finns en länk som leder till Hamburgpolisens hemsida och de offentliggjorda bilderna:

https://www.mopo.de/hamburg/polizei/naechste-g20-f...

Det går att ana, ju längre SoKo Schwarzer Block kommer i sitt projekt, att det inte bara handlar om akademiska vita snubbar i North Face-jackor eller mörkhyade egendomslösa personer från förorten, utan om folk från samhällets alla skikt och bakgrunder, som var med på gatorna i Hamburg för ett och ett halvt år sen. Alla som var där påverkades på olika sätt, vissa mer omtumlande än andra. Staten såg samma sak som vi gjorde, att det inte bara var välorganiserade politiskt motiverade grupper som deltog i upploppen. I ljuset av det tycker jag att en bör betrakta SoKo Schwarzer Blocks utdragna arbete och löften om fler hetsjakter under 2019, som ett försök att statuera exempel för "vanligt folk" vad som händer om de får för sig att delta i plundringar, kravaller och upplopp.


Min solidaritet går till alla de som på ett eller många sätt drabbats av G20-repressionen!


https://twitter.com/EA_hh

Brat

Länk: https://www.mopo.de/hamburg/polizei/naechste-g20-fahndung-gestartet-polizei-veroeffentlicht-bilder-von-53-verdaechtigen-31736030

Kommentarer

Hej! Det ska vara nr 4, inte nr 5 men har fortfarande inte behörighet att ändra i inlägget. Hoppas ni kan hjälpa mig med det.

Alltså "-hetsjakt nr 4" ska det stå.

Tack på förhand,Brat

Fixat

Gatorna

Kommentera

captcha