Inlägg

2018-07-14

Malmö: SödrⒶ Klubbens antivalkampanj - affischer och klistermärke (sprid)

Om du tror att din röst spelar någon roll, varför låter idag:

Socialdemokraterna som Sverigedemokraterna,

Moderaterna som Kristdemokraterna,

Miljöpartiet som Centern,

Vänsterpartiet som Socialdemokraterna,

Liberalerna som Moderaterna,

Nazister som Sverigedemokraterna,

Kristdemokraterna som Moderaterna,

Centern som Liberalerna?

GÅ INTE OCH RÖSTA!

Vi är konsekventa med våra politiska ståndpunkter:

Kamp mot stat, kapital och parlamentarism - SödrⒶ KlubbenSödrⒶ Klubben

Kommentarer

fan vad bra! ❤️❤️

Kalle

Riktigt nice kampanj. Mer sånt!

svartkatt

Under affischeringsrundans sista minuter dyker en civil polisbil upp och ut hoppar två poliser som byrskt undrar vad vi håller på med. En diskussion mellan poliserna om pl13 framför oss börjar, men när de ser att det är en politisk affisch säger dem att de måste ringa den yttre befälhavaren för att, enligt egen utsaga, de tar allvarligt på politisk verksamhet, särskilt i dessa tider. Frågor om organisationstillhörighet och provokationer om att vara springpojkar för de äldre följer. När vi ifrågasätter staten och deras demokrati följer repression. Så mycket för deras demokrati... Vi kommer aldrig att tolerera statens repression och kartläggning av politiskt aktiva!

SK

Bra! Kamp mot stat, kapital o alla myndigheterna!

Shakur

citatet som ni (och många andra) tillskriver Goldman finns det faktiskt ingen ordentligt grund att hon ska sagt. Ekis tillskriver t.ex. det till Luxemburg, men också samma sak gäller där. Citatet syns först långt efter båda dessa individers död.
Bra kamp ord och förstår att det inte betyder något speciellt viktigt men visar ändå på hur även vi radikala formar och återskapar vår egen historia.

- dagens fotnot.

kuken

Vem är Ekis?

fittan

Kajsa Ekis Ekman, en frasradikaler sosse typ

@

Ekis är inte sosse. Läs på bättre. Eller om det är mer lättillgängligt, hennes Ted-talk om kapitalism, alternativt Svt-programmet Idévärlden, där hos sopar mattan ren och fin med två högerspöken.

Tack för pepp SK!


ume

Okej hon är vänsterpartist, dvs sosse ;

@

och sosse är SD. Fascister allihop

M

Om ni kallar Ekis fascist har ni samma omvärldsanalys som en pingstvän och är lika skrämmande och antiintellektuella som RKU. Jag identifierar bänk-alkisar mer med frihetlig socialism än sekterister som ovan.

(sista inlägger från mig. vägrar låta gatorna.info gå samma tragiska internet-krigs-död som socialism.nu)

ume

Jag har aldrig sagt att hon är fascist. Det får stå för M i så fall. Jag gissar dock att hen försökte vara raljant och sarkastisk.

@

jo hen försökte vara raljant och sarkastisk . Jag är från en ironisk generation. Men jag har inte sagt ett ord om ekis jag talar om Vänsterpartiet som är vår dags socialdemokrater . Om Socialdemokraterna blivit som SD behöver det nog inte betyda att Vänsterpartiet , som blivit Socialdemokrarerna men inte från idag -alltså...utan har V blivit S från den tid vi minns sossarna som vi ville ha dom. Jag tror aldrig på allvar att Vänsterpartiet kommer bli som SD. Men det trodde jag väl aldrig S skulle heller. Så vad ska man tro?M

Kommentera

captcha