Video

2020-11-23

Komintern i Pestens tid #3 by Komintern

På grund av Pandemins andra våg så blev det inte som vi tänkt med denna veckas avsnitt. Vi skulle ju pratat om snutar och hacking och sånt men istället sitter vi i studion och ondgjör oss över covid, kapitalet och kollapsen. Om två veckor kommer vi åter med ett vanligt avsnitt!

Tack till GRK North East och Monica Nielsen för musiken.

Referenser:

https://verbalförlag.se/bocker/coronateserna/

https://www.fplus.se/trots-gretas-farhagor-teknisk...

https://www.theguardian.com/books/2019/feb/27/the-...

KOMINTERN

Kommentarer

Intressant och bra avsnitt. En del roliga grejer, som vanligt. Fint med boktips och teserna från boken. Gillar den där spontana tanken med affischer apropå teserna! (Var och när kan dom hämtas för tapetsering av det offentliga rummet?) : - ]

Rätt bra också med att höra lite grann om dom som var med, aktuella känslor, tankar, erfarenheter, apropå covid, osv.

Delar ilskan, som verkligen sprängde fram ordentligt ibland( mer än vanligt kändes det som ) och i synnerhet det som kom i samband med nyliberalen Norberg. Finns enormt många som honom, tyvärr. Trickle-down-hjärntvättade allihop.

En del andra bra/intressanta grejer som inte går att kommentera här, hoppas jag på att snackas oftare och mer om i andra sammanhang. Vad som görs, kan göras, osv.

Var några smågrejer som jag inte alls nickade gillande till och tänkte var lite okritiska, men det har redan försvunnit ur huvudet.

Ser fram mot nästa avsnitt!

--

the_fuckup

Kommentera

captcha