Event

Infodag + Trädklättring Åt Alla

När: 2021-07-11 08:00
Var: Masmo, i skogen, Stockholm

Var med när Allt Åt Alla Stockholm mobiliserar mot motorvägar och klättrar i träd!

Den planerade motorvägen Tvärförbindelse Södertörn är en orättvis satsning som skulle gynna rika människors bilåkande, medan det främst blir hyreshusområden i ytterstaden som drabbas av ökat buller och luftföroreningar. Fler och större motorvägar ökar dessutom biltrafiken och klimatutsläppen. Därför vill vi se hela stan gå samman för att stoppa motorvägen!

Söndag den 11 Juli ses vi för ett endags klimatläger i Masmo. Vi hänger, äter mat, berättar om motorvägsmotståndet och målar banderoller. På morgonen finns det dessutom möjlighet att vara med på trädklättringsworkshop (se läken för anmälan). För en vet ju aldrig när en kan behöva klättra upp i ett träd...

Såhär ser dagen ut:

8.00-12.00

Trädklättringsworkshop

12.00 Vi käkar vegansk lunch tillsammans i skogen.

ca 13.00 Information om vägplanerna och diskussion om vad vi kan göra för att stoppa motorvägen.

Banderoll och infoskylt-verkstad från ca 12.30

Skriv upp dig på actionnetwork (läken här nedanför) för att få veta platsen mer exakt! I eventet på actionnetwork finns också länken för att skriva upp sig på trädklättrings workshopen.

Måste man skriva upp sig? Nej, men att folk skriver upp sig gör det lättare för oss att se hur många som kommer på klätterworkshopen och vi kan mejla ut påminnelse och plats. Det går också bra att anmäla sig till en kamrat i Allt Åt Alla personligen.

Vi ses i skogen! /AÅA Stockholm

Allt Åt Alla Stockholm

Kommentarer

Hej, länken verkar inte ha kommit med, men här är den: Infodag + trädklättring åt alla

Anna, AÅA

Fint initiativ!

Vad är ActionNetwork dock?

Hasse

Kul grej! Men långt från mina trakter.

the_fuckup

>> Hasse

De är ett fokrörelseutvecklat, amerikanskt verktyg för namninsamlingar, nyhetsbrev och anmälningar till evenemang. 100% bättre än Facebook imho.

Surfarn

Kommentera

captcha