En revolutionär infoportal

Gula västar för jämlikhet Akt1 Göteborg

När: 2019-02-02 13:00
Var: Gustav Adolfs Torg, Göteborg

Politikerna säger att de bryr sig om fred, samtidigt som de säljer vapen till diktaturer.
De säger att de värnar om de fattiga, samtidigt som man sänker skatterna från de rika.
Politiker betalda av storföretag sitter och fattar beslut om nedskärningar och försämringar som drabbar de 99%.
Oavsett vad statsministern heter kommer det först och främst vara kapitalismens intressen som försvaras.Vi har fått nog av att slita för en liten ekonomisk elit, vi har fått nog av att pengarna inte räcker till mat, nog av att se hemlösa medmänniskor medan politikerna berikar sig själva.
Idag fängslas massorna i en evig jakt på att tjäna pengar nog att äta oss mätta, trots att jordens resurser räcker till att möta alla våra grundläggande behov. Vi kan aldrig acceptera en samhällsordning som villkorar människors existens. Vi är trötta på att behandlas som valboskap som ska luras att tro på deras löften. Vi blir aldrig tillfrågade vad vi tycker om de verkligt viktiga frågorna eftersom det utmanar elitens intressen, som istället hetsar grupper emot varandra baserat på födelseort, hudfärg, matvanor, sexuell läggning och annan distraktion från orättvisorna.Tiden för att agera är nu, för vi har en deadline. Kapitalismens eviga jakt på profit går hårt åt vår planet, och vi kan se klimatförändringar föra med sig död och förödelse. Kapitalismens eviga jakt på profit går lika hårt på oss människor, och skapar onödigt lidande och död världen över.Är du nöjd med världsordningen vi ser idag? Upplever du allt som bra? Bryr dig om samhället och andra som lever i det?
Majoriteten av människorna i det svenska samhället har upplevt dess hårda ansikte som ligger bakom denna "demokrati".
Trots att vi röstar, gör politikerna som de vill ändå, tar beslut över våra huvuden och leker med våra liv. Det är slut med det nu.
Det är dags att ansvariga politiker och makthavare utav denna orättvisa hålls till svars. Det är dags att vi kräver vårt människovärde och frihet tillbaka! Vill du ta ett steg mot förändring? Vill du vara med och visa hur viktiga vi är, hur starka vi är enade?
Vill du visa att vi kan, om vi vill, tillsammans?Organisera er.Vi uppmanar alla från Bergsjön till Frölunda, från Majorna till Hisingen, från Angered till Mölndal, att komma Gustaf Adolfs Torg den 2/2 kl 13.00 för att göra folkets röst hörd. Vi uppmanar till demonstrationer överallt i Sverige. Låt folket i förorterna, i glesbygden och arbetarstaden bli spjutspetsen Som leder alla människor som är fly förbannade över orättvisorna, korruptionen, egoismen och splittring.GULA VÄSTAR är en folkrörelse som kombinerar ALLAS kamp emot systemet, kapitalismen och politikerna som förtrycker oss.
Revolutionen som förenar folket är här.
Varför är just du besviken på staten? Kom och visa en gång för alla, att vi, 99%, är starkare än de 1% längst upp.1. LYSSNA PÅ FOLKET. NU:
Stoppa attacken på strejkrätten, stoppa besparingarna på personlig assistans enl LSS, försvara arbetsrätten, höj pensionerna, avskaffa alla osäkra anställningsformer, inför direktdemokrati för att snabbt
återge all makt åt folket, bevara den fria journalistiken så att ett flertal åsikter och autentisk undersökande journalistik är tillgänglig för alla medborgare och skrämselpropagandan upphör, förebygg kriminalitet genom att satsa på de unga och ge de framtidstro, vården ska prioritera och ta kronisk smärta på allvar, stoppa nekat stöd på grund av bristande kunskaper inom försäkringskassan, samt misstro och konstanta avslag från Försäkringskassan för svårt sjuka2. FÖRDELA RESURSERNA LIKA.
Stoppa vinstuttag i välfärden, stoppa vinstuttag på biblioteken, sänk politikerlönerna och ta bort lyxförmåner,
krafttag mot de rikas skatteflykt, nationellt stopp för utförsäljningar av folkets egendom, återinför förmögenhetsskatten, återreglera Posten och Apoteket, inför avgiftsfri kollektiv trafik i hela landet,
inga skatteavdrag för miljoninkomsttagare, rusta upp miljonprogrammen och bygg nya billiga hyresrätter, höj bolagsskatten för stora företag, satsa på glesbygden, inför jämställda löner, karantän för avgående politiker, de ska inte direkt gå till storkapitalet, avskaffa monarki, dela upp stora banker3. MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER FÖR ALLA. VÄRLDSFRED. NU.
Vi vet att jorden har nog med resurser så det räcker och blir över till oss alla. Kapitalismens girighet har nått sitt slut.
ALLA bör få sina mänskliga rättigheter tillgodosedda.
Ingen skall gå hungrig, noll hemlöshet, utrota barnfattigdomen och all fattigdom, stoppa vapenexporten, stoppa samarbeten och bistånd till krigsförande länder, stoppa utvisningar till krigs och konfliktdrabbade länder, ta allvarliga steg för att stoppa människohandeln, avsluta all samarbete med NATO, avsluta all samarbete med diktaturer, satsa på fred4. TA HAND OM VÅR PLANET.
Framtida generationer skall kunna leva på vår jord utan naturkatastrofer.
Stoppa all nybyggnad av fossil infrastruktur, ett massivt investeringsprogram för gröna jobb och välfärd, flytta pengarna från fossilindustrin, ta allvarliga steg emot köttproducenter och bevara regnskogen, satsa på våra lokala bönder, förbjud att tjäna pengar på djurs fångenskap och försäljning av deras kroppsdelar, satsa på forskning av fri energi5. FRIHET ÅT ALLA.
ALLA människor skall ha befogenhet och frihet att bestämma över sig själva.
Vi kräver systemändring. Människoliv före kapital.

Gula västar för jämlikhet

Kommentera

captcha

Senaste Media

Avsnitt 9 - Batikens revolutionära nyans by Komintern
WHAT IS VIOLENCE?
Avsnitt 8 - Nja till livet by Komintern
Instant Karma: Idiot Neo-Nazi sets himself on fire while trying to burn down synagogue
Avsnitt 7 - Ende Gelände by Komintern