En revolutionär infoportal
2018-05-11

Framtiden i Boden

Bara för att första maj är över, betyder det inte att vårt arbete är det. Första maj var en seger för Boden och Norrbotten. 117 nazister försöka påstå att de var folket, tusentals motdemonstranter visade att så inte var fallet.
Antalet nazister och sympatisörer i vår stad går att räkna på tio fingrar, de är långt ifrån många och ännu längre ifrån att ha rätten att påstå sig vara folket. Men en enda nazist är en nazist för mycket. I takt med att överlevare från förintelsen blir allt färre, är det ännu viktigare för oss idag att öka förståelsen för vad det verkligen handlar om. Och hur viktigt det är att inte låta fascisterna få en enda meter av utrymme för sitt hat.
Vi har sett en helt ny glöd bland folket i vår stad senaste tiden, fortsätt hålla den lågan vid liv. Fortsätt spring ikapp dem och lämna tillbaka deras flygblad, Fortsätt att meddela arbetsgivare om ni vet att en nazist är på er arbetsplats, fortsätt våga prata och bemöta. Hotet från nazisterna är mot oss alla. Funktionshindrade, hbtq personer, utlandsfödda, feminister, oliktänkande oavsett om du röstar blått eller rött. De hatar allt vad vårt svenska samhälle står för och allt vad generationer innan oss byggt upp. Dessa människor som ska vara "folket"

För oss är det viktigt att poängtera detta, så att alla verkligen ska förstå. Nazisterna blev aldrig tagna på allvar från början då de började sätta upp sina klistermärken och banderoller för några år sedan. Nu är verkligen här och den dömde nazisten Bo Nilsson kandiderar till fullmäktige. Vi har alla varit naiva från början och nu är det vår skyldighet att tillsammans ta tillbaka våra gator och torg.

Nmr underskattade styrkan som finns uppe i norr, vi må bråka om allt från hundbajs på våren till dåligt plogade snökarmar. Vi är osams politiskt och vi kan bli vansinniga över dåligt parkerade bilar på coop. Men här finns framförallt en kärlek och en sammanhållning som nazisterna inte hade räknat med
Valet är inte över än, fortsätt på samma sätt som ni gör hittills
Vi i Boden mot rasism arbetar framåt, vi planerar olika aktiviteter, Hur vill ni se vårt arbete framöver? Lämna gärna tips i kommentarerna och återigen, alla nassetroll raderas och spärras från sidan direkt.

Njut av solen idag! Det ska vi

Boden mot Rasism

Länk: https://www.facebook.com/bodenmotrasism/?hc_ref=ARTmgzIjl-lOkYHKzkA1tpDOiyvJcq0paXGz4YOx0nMJyBk8AGbQDgngnMGJy6ZeazQ&fref=nf

Kommentera

captcha

Senaste Media

Camover: Berlin Anarchists Against Surveillance a(A)a
The Coal Miners' Bitter Battle for Dignity
Unga jobbar gratis för Yepstr by SUFstockholm
Against nazis in Helsinki 6/12/2018
Finnish anarchist activism, graffiti & riots 2014 - 2017