Inlägg

2020-09-03

En introduktion: Röd Agitation

Vi är ett nytt anarkistiskt nätverk som förespråkar anarkism och arbetar enligt anarkismens principer. Vårt mål är att rensa gatorna från fascism och allt förtryck från staten.

Vi figurerar endast på gatorna. Vi finns inte på någon social media plattform, detta är vårt första och kanske sista statement online. Så ni skulle underlätta vår verksamhet genom att sprida ordet om att vi finns så hittar vi tillslut er.

Vårt mål är att på grundlig basis organisera ihop folk och ta tillbaka det som är vårt, vi förespråkar självorganisering så att Röd Agitation ska kunna finnas i varje stad/ort/samhället.

Vi finns idag i Stockholm i förorten, blåa linjen främst och vi kommer angripa varje situation vi anser är förtryckande eller angripa statlig repression samt visa närvaro ute för att skapa trygghet hos människor. Makten ska tillbaka där den hör hemma och det är hos folket. Gatorna är våra och där ska vi få röra oss fritt. För ett liv i frihet, jämlikhet och solidaritet.

Vi ses!

(Om det skulle skapas något i vårt namn på andra plattformar så är det inte vi, vi kommer ej finnas tillgängliga på sociala medier. Vi kommer endast om nödvändigt att göra utlåtanden här på gatorna)

Röd Agitation, anarkister i Stockholm

Kommentarer

Bra!(tror jag) Kul att det dyker upp "nya"(kanske inte personerna inom) grupper. Tror det är bra att skippa social media. Massa skäl till det. Det finns en del nästan bortglömt förtryck som staten gillar. Hoppas på mer inriktning mot dessa, av valfria grupper. Utifrån gemensamt(inte nödvändigtvis många gemensamma) mål och inte gemensam tillhörighets-kategori. Hoppas det dyker upp fler grupper, även till priset av splittring. Går att argumentera för även det.


youknowme(tfu)

Kommentera

captcha