Event

Bokcirkel: Strategi för Palestinas befrielse

När: 2023-10-26 17:30
Var: Syndikalistiskt Forums mötesrum, Göteborg

🇵🇸 Hur ska vi förstå att Sverige och många andra stater ställer sig bakom Israels pågående folkmord i Gaza, det senaste kapitlet i en över 75 år lång historia i Palestina av kolonialism, krig och ockupation, men också motstånd, solidaritet och befrielsekamp?


Häng med när vi läser en grundläggande text, Strategi för Palestinas befrielse, sammanställd av Folkfronten för Palestinas befrielse (PFLP) vid dess grundande!


Torsdag 26 oktober

Klockan 17:30

Syndikalistiskt Forums mötesrum

Viktoriahuset, Linnégatan 21, Göteborg


Till denna träff läser vi till och med sidan 48, slutet på kapitlet Vilka är våra fiender? (del II). Det går jättebra att ansluta till den här gången även om en inte vara med på första tillfället, där inledningen diskuterades löst och deltagarna delade med sig av sina förväntningar på och förhoppningar om cirkeln och läsandet.


Boken finns gratis som PDF på förlagets hemsida: Finns under tiden även gratis som pdf: https://foreignlanguages.press/colorful-classics/strategi-for-palestinas-befrielse-pflp; vi kommer även att ha ett antal fysiska exemplar med till träffen för försäljning.


Varmt välkomna! 🇵🇸

Samidoun Göteborg

Kommentera

captcha