En revolutionär infoportal
2019-04-15

BILLEDSERIE: PALUDAN OG POLITIET UD AF NØRREBRO

I går blev Nørrebro udsat for et overgreb. Det skete, da politiet sammen med Rasmus Paludan og hans håndlanger Ronnie Haakansson demonstrerede på Nørrebro.

<hr>

Et massivt antal betjente tiltvang sig i går eftermiddags plads i hjertet af Nørrebro, for at den dømte racist Rasmus Paludan kunne gennemføre sit racistiske mediestunt. Endnu en racistisk magtdemonstration i talløs række for beboerne på Nørrebro. I går kom reaktionen.

Om politiet havde brug for at legitimere de mange millioner brugt på at promovere Paludans rejsende provokationscirkus, eller om politiet endnu en gang havde brug for at statuere deres magt i et område, hvor de ikke er velkomne, må stå hen i det uvisse. Én ting er sikkert, politiet lyver, når de fortæller, at de er overraskede over reaktionen.

Det burde stå klart, når Paludan får tilladelse til at demonstrere, hvor der med sikkerhed vil opstå konfrontationer. Politiet har i talløse andre tilfælde flyttet demonstrationer af trafikmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Der var arrangeret en bred folkelig moddemonstration med musik, taler og kage i Mjølnerpaken. Det var tydeligvis ikke den slags reaktion politiet og Paludan ønskede og flyttede magtdemonstrationen til Blågards Plads.

Paludan og politiet ud af Nørrebro!

KONFRONT

Länk: https://konfront.dk/paludan-og-politiet-ud-af-noerrebro/?fbclid=IwAR1WLG7880nwwKjWIbBPRfAsiYfG-pqESDsHhTFJWtmrky5aUb8jeN5KdWA

Kommentarer

Kapten Haddock

Kommentera

captcha

Senaste Media

Komintern - En skallig jävla glasögonorm
SAC:s senaste strejker
Hands off Exarchia: New Democracy's War on Anarchists
PARIS 18/1/2020 • GRÈVE & GILETS JAUNES : ENCERCLÉS PAR LA POLICE ET NOYÉS SOUS LES GAZS
S03E01 Jacob Rudbecks Barnarmé by Komintern