En revolutionär infoportal
2019-10-21

Attack mot traffickingklubb i Aten

Vid två tiden på natten den andra oktober placerade vi en sprängsats i hus nummer 109 i Piraeus i Aten och detonerade sedan med hjälp av en telefon. Anledningen till att vi valde telefonen för aktivering var bara för att kunna kontrollera sprängningen så att inga förbipasserande skulle skadas.


Politiska motiv till våra handlingar

1) Byggnad nummer 109 i Piraeus var en maffiaklubb, där det bedrevs en omfattande handel med kvinnor från Balkan till Grekland och vice versa. Så omfattande att den även involverade politiskt aktiva fascister.

2) Atens centrala delar och framförallt turistdelarna i det så kallade historiska centrumet, är Atens mest välbevarade stadsdelar. Det är också där som anti-terrorenheterna har en dygnet runt-närvaro. Så genom att utföra denna attack skickar vi ett budskap till den grekiska staten att vi har förmåga att ta oss in i och slå ut mål, inte bara i Exarchia utan även i andra delar av Aten.

3) Därtill hördes smällen från bomben i många kvarter som gränsar till det historiska centrumet och detta i sig utgör ett tydligt meddelande till hela AIRBNB-turismindustrin, som inte skiljer sig från maffian i sina metoder, när den driver världen till förtvivlan: AIRBNB-turister, Aten är inte en säker plats för er, åk hem.Detta är en röst som tillhör alla de förtryckta som har klart för sig att den sociala revolutionen bara kommer genom väpnad revolutionär kamp.

Revolutionära väpnade anarkistiska kämpar (GANA), October 3
Från: https://athens.indymedia.org/post/1600293/
via: amwenglish.

a

Kommentera

captcha

Senaste Media

Komintern - Dansk skalle, finskt ryck, fransk vändning by Komintern
Komintern - En skallig jävla glasögonorm
SAC:s senaste strejker
Hands off Exarchia: New Democracy's War on Anarchists
PARIS 18/1/2020 • GRÈVE & GILETS JAUNES : ENCERCLÉS PAR LA POLICE ET NOYÉS SOUS LES GAZS