Inlägg

2020-05-20

Attack mot Nordeas bankkontor i rikemans området Limhamn, Malmö

Tidigt på morgonen den 1a maj attackerades Nordea i Limhamn, Malmö, genom krossade fönster och en demolerad bankomat. Mitt i en av kapitalismens värsta kriser, coronapandemin, blir banker räddade med våra gemensamma tillgångar samtidigt som de fortsätter att profitera på våra ryggar. En kapitalist sa en gång: om folket skulle veta hur banker fungerar så skulle de revolterat igår. Det bästa sättet att hedra minnet av de som blev mördade för kampen för en värld utan exploatering, för en värld utan klasser, är genom att attackera kapitalismens infrastruktur och symboler. Den antikapitalistiska kampen kan inte begränsas till meningslösa krav gentemot staten. Vi vill inte ha deras smulor, vi ska ta hela brödet! Vi är trötta på fester och meningslösa parader. Vi vill inte pynta våra fönster eller fira. Vår sorg är röd, vår vrede är svart. Bränn en bank! Attackera kapitalismen!

P.S. Under attacken höll vi, som sig bör, nödvändig social distansiering. Men glöm inte vilket som är det verkliga viruset, kapitalismen! Detta är bara början, attackerna fortsätter. Fortsättning följer...

D.S. Vilka tunna fönster ni har på era kontor Nordea... Ni kan inte investerat ens en gnutta på er säkerhet i ett rikemansområde som Limnhamn?

Morgonpigga bankbesökare

Kommentera

captcha

Kommande Händelser

Senaste Media

  • VI LÄR AV HISTORIEN #6 - BEHÖVER VÄNSTERN GÅ I TERAPI? by Komintern
  • VI LÄR AV HISTORIEN #5 - KOMMANDO SIGFRIED HAUSNER by Komintern
  • VI LÄR AV HISTORIEN #4 - FOLKMAKT by Komintern

Senaste kommentarerna