Inlägg

2018-10-08

Anarkistiska Biblioteket

Välkommen till det Anarkistiska Biblioteket!

På denna sida samlas anarkistiska texter och arkiveras så att du enkelt och smidigt kan ladda ner dem i olika format, redo att skrivas ut, läsas på läsplatta, läggas till på en blogg eller i en tidskrift. Du kan även formge en egen bok med de texter som finns publicerade och skapa en fil, redo att skicka till tryckeriet. Experimentera på i Bokskaparen.

Du kan enkelt ladda upp egna texter eller översättningar med det enda kriteriet att texterna är anarkistiska. Det är förstås en avvägning från text till text och om det råder några tvivelaktigheter kring texten, för vi en diskussion kring den.

Besök gärna de gedigna syskonsidorna som du finner under Andra språk, där tusentals anarkistiska guldkorn väntar på dig.

Tänk på att försöka hitta html/txt/odt/doc osv format och inte klistra in direkt från ett PDF-format. Det gör processen att skapa ett snitsigt slutresultat mycket omständlig. Om du omvandlar ett PDF-dokument till textfil av något slag, så bör du fortfarande gå igenom texten så att den inte ser konstig ut (lustiga avbrott, lustig styckeindelning, konstiga tecken osv.)

Har du frågor eller förslag, skriva gärna till anarkobiblan (at) riseup (.) net.

En

Länk: https://sv.theanarchistlibrary.org/special/index

Kommentarer

En guldgruva!

Staffan / Konstoch Politik

Kul att någon annan gör reklam för sidan!

Mailadressen har uppdaterats, så skriv till:

anarkobiblan (at) riseup (.) net

om ni vill komma i kontakt med projektet.

Bibliotekarie

Tack, det är uppdaterat nu! :)

Svar till ovan

Kommentera

captcha