Inlägg

2018-09-14

anarkism.info söker fler deltagare!

Vi söker fler deltagare till vårt projekt!
anarkism.info är ett decentraliserat och internet-baserat anarkistiskt mediekollektiv vars syfte är att skapa och sprida anarkistisk media. Alla bidrar efter egen förmåga, och vi uppmuntrar autonomi, egna initiativ och lekfullhet, men det är samtidigt ett seriöst projekt där vi hela tiden försöker utvecklas och hålla så hög kvalité som möjligt i allt vi gör. Vi söker nu fler medlemmar som vill hjälpa till med några av sakerna på listan nedan, eller som har en egen idé som de vill genomföra inom projektets ramar.

Skribenter till vår blogg. Vi vill få in fler som skriver på bloggen. Texterna kan handla om vad som helst, bara de har en anarkistisk infallsvinkel. Vi är speciellt intresserade av exempelvis anarka-feministiska anslag. För att sammansättningen på bloggen inte ska bli skev söker vi just nu främst personer för detta som inte är vita cis-män.

Sociala medier. Vi behöver fler som hjälper oss att hålla igång våra sociala medier - Facebook, Twitter, Instagram, eller som kan hålla koll på mail. För Twitter och Instagram vore det perfekt med folk som inte huserar i Stockholmstrakten, så att vi kan få in lite andra perspektiv där.

Grafik och design. Vi behöver alltid folk som kan hjälpa till med lite sådant, det kan vara allt från att utforma pamfletter, göra illustrationer till texter, roliga bilder vi kan dela i sociala medier, eller animationer till filmer.

Podcast. Vi vill gärna se att vi blir fler som jobbar med våra podcasts, antingen den tekniska biten med inspelning, klippning osv, eller deltagande i diskussioner om olika teoretiska eller praktiska ämnen som har med anarkism att göra.

Teori, föreläsningar, workshops, etc. Vi letar också efter fler som är intresserade av att utveckla teoretiskt material, guider, pamfletter och så vidare, och sedan presentera dessa på bokmässor, bokcaféer, panelsamtal, workshops och dylikt.

Känner du någon som passar in på detta så tipsa dem om oss, och har du själv frågor eller är du själv intresserad – skicka ett mess till vår Facebook eller kontakta oss på kontakt@anarkism.info och berätta vad du är intresserad av, så kör vi!

anarkism.info

Kommentera

captcha