En revolutionär infoportal
2018-07-02

AFA Stockholm: Nazisten Anders Sundström

AFA Stockholm fortsätter artikelserien där vi informerar allmänheten om aktiva nazister i vårt upptagningsområde. I den här artikeln berättar vi om Anders Sundström.

Anders Sundström (19930519-0879) dök upp i Nordiska motståndsrörelsen sent 2016 och har sedan dess varit en av Näste 1 kärnaktivister som lägger all sin fritid på NMR. Anders Sundström har deltagit på alla de stora demonstrationerna de senaste åren från NMR-demonstrationen i Göteborg 30 september 2017 till 1 maj i Boden. I Göteborg blev han skadad efter försökt attackera poliserna i första ledet och fick plåstras om.

<figcaption>Anders Sundström på 30 september 2017 i Göteborg.</figcaption>

På 1 maj i år åkte han tillsammans med de flesta Näste 1 aktivister till Boden. NMR försökte få det att framstå som att en stor del av demonstrationsdeltagarna var från Norrland när det egentligen bara gällde ett fåtal.

<figcaption>Anders Sundström i Boden på 1 maj 2018</figcaption>

Anders Sundström är inneboende hos paret Ewa Selg och Peter Selg i det fina området i Vallentuna. Man undrar vad Ewa och Peter tycker om att en nazist är inneboende?

Ni når honom på 073-100 49 77 om ni skulle vilja fråga honom varför han lägger sin tid på en nazistisk sekt.

Anders Tomas Sundström
19930519-0879
Örtagårdsvägen 6
186 50 Vallentuna

Om man vill kontakta Ewa Selg så arbetar hon på Inhalation Sciences Sweden AB i Stockholm.

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till vår mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: information till avhoppare

AFA vill med den här artikeln informera allmänheten om Anders Sundströms nazistiska engagemang. Känner du till Anders personligen, eller ser du honom i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Stockholms län. Tveka då inte att kontakta oss.

Mail: afa-sthlm@riseup.net

Följ oss på vårt twitterkonto för att inte missa framtida nyheter.

/AFA Stockholm

AFA Stockholm

Länk: https://antifa.se/2018/06/15/afa-stockholm-nazisten-anders-sundstrom/

Kommentera

captcha

Senaste Media

Avsnitt 6 - Live i Malmö by Komintern
Support Independent Anarchist Media
Folk mot fossilgas | Civil olydnad i Göteborg | 6-8 september
Komintern avsnitt 5 - Kyrkovalet är den antifascistiska skyddsvallen
EG Save the Date 2019 English