Inlägg

2021-04-10

1 ÅR - INGET GLÖMT! INGET FÖRLÅTET! JÖRGEN JANSSON: Kapten Klänning 2.0

I 16 år terroriserade Jörgen Jansson, yttre befäl, gatorna i Örebro. Snutar skyddar varandra, så Jörgen kunde begå övergrepp och kräkningar, ofta påtänd, under en lång tid. Till sist torskade Jörgen. Han dömdes mars 2020 för 28st fall av dataintrång, brott mot tystnadsplikten, narkotikabrott och tjänstefel. Utöver det åtalades Jörgen för våldtäkt och rattfylleri. Jörgen har också anklagats för, att som snut agerat felaktigt, vilket resulterade i, två personer död, Daniel (2005), respektive Sabras (2018). Båda dog i samband med ingripanden, där Jörgen var inblandad i dödsskjutningarna.

Jörgen fick villkorlig dom och sparken från polismyndigheten. Han jobbar inte längre som snut. Likväl är det viktigt att vi är vaksamma. Vi hatar alla snutar, och jobbar aktivt med att hindra sådana som Jörgen från att kränka och våldföra sig.

Har du uppgifter om vad Jörgen gör idag? Är du arbetsköpare, eller vän med Jörgen, som har frågor, tips. Du är välkommen att kontakta oss, via Wickr: anarkotips1, anarkotips3. Eller, varför inte kontakta Jörgen? ACAB 4EVER!

Förnamn: Lars Jörgen

Tilltalsnamn: Jörgen

Efternamn: Jansson

Gatuadress: Universitetsgatan 11 B lgh 1101

Postnummer: 702 81

Postort: Örebro

Personnummer: 19710612-6639

Född: Längbro (Örebro län, Närke)


COPWATCH / anarkism.info

COPWATCH

Kommentarer
Haha! Snutgris. Bra som vanligt av Copwatch! :)

Kamratliga sajberjymdhälsningar

Bra! Funderar på om det är många poliser som kommer undan med dataintrång och brott mot tystnadsplikten. Kör civilpoliser ofta vita volvos när dom är ute och spanar? Frågar åt en kompis till en kompis.

asking for a friend

Kommentera

captcha